Brandvertraging

BRANDVERTRAGING
Brandvertragend maken voor uw veiligheid!
Het verleden heeft helaas uitgewezen dat in openbare ruimtes textiel en versieringen zonder behandeling te snel in brand schiet met bekende desastreuse gevolgen.

Dit kan (en moet) op een eenvoudige manier worden voorkomen d.m.v. impregneren van brandgevaarlijke materialen. In Nederland is hiervoor een ISO-norm vastgesteld nl. Iso 6940/6941.

Stoffen die op deze manier zijn behandeld vertragen vlammen dusdanig dat blussen en ontsnappen beter mogelijk wordt. In samenwerking met de Brandweer en producenten van brandvertragende produkten verzorgen wij deze behandeling voor u.

Hiervoor ontvangt u een Certificaat van Behandeling wat geldig blijft voor 1 jaar, mits aan voorwaarden wordt voldaan, waaronder: stoffen NIET wassen of chemisch reinigingen en/of bevochtigen.

Door unieke machinale impregnatie geranderen wij maximaal behoud van souplesse van textiel en een optimaal ge√ęgaliseerd brandvertragend product. Wij werken voor horeca, instellingen, scholen, verenigingen, bedrijven, overheid etc, etc.

Wij beschikken over een gratis ophaal/bezorgdienst, en kunnen uw opdracht binnen korte tijd uitvoeren. De gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk en door TNO getest.

Voor verdere informatie en prijzen kunt u ons emailen. Tip: Bij aanvraag indien mogelijk de samenstelling van het weefsel vermelden. Dit staat meestal op het ingestikte wasetiket Brandvertragers moeten op schone gereinigde textiel aangebracht worden.

Het is voordeliger om dit tegelijkertijd uit te laten voeren