Gordijnen en vitrages

GORDIJNEN EN VITRAGES REINIGEN

Reinigen Voor Een Lang-Durig Mooi En Fris Effect!  

Schone gordijnen en vitrages vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur. Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud ervan en adviseren wij u over de wijze waarop u deze raambekleding langer mooi en fris kunt houden

Waarom Laten Reinigen?Mede omdat gordijnen en vitrages vaak boven de centrale verwarming hangen vangen zij relatief veel vuil en stof op. Daarnaast ook huismijt en andere potentiële ziekteverwekkers.
Tóch neemt lang niet iedereen de moeite om bij de periodieke schoonmaak de raambekleding eens goed onder handen te nemen. Vaak wordt volstaan met stofzuigen of uitkloppen van de overgordijnen en het wassen van de vitrages in de machine thuis.Beslist geen aantrekkelijk werkje en bovendien niet vrij van risico’s van krimp of beschadiging.

In het bijzonder het reinigen van overgordijnen kan beter aan de specialist worden overgelaten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van vaak kwetsbare overgordijnen. Afhankelijk van de soort textiel, de verving en dergelijke worden ze deskundig gereinigd. Kleurstoffen kunnen door externe invloeden aangetast zijn wat vooraf niet zichtbaar is. Bij het reinigen bestaat in sommige gevallen het risico dat losse kleurstof dan wegspoelt.  Maar in vrijwel alle gevallen mag u erop rekenen dat u frisse raambekleding terugontvangt die er weer lange tijd schoon en verzorgd uitziet. Regelmatig reinigen, met bijbehorende versteviging verlengt de levensduur van uw gordijnen. Herinnert u zich nog hoe mooi uw gordijnen bij aanschaf waren?

Vitrages

Ook de verzorging van de vitrages willen wij graag van u overnemen. Dat gebeurt nog dezelfde werkdag, zodat u niet onnodig zonder behoeft te zitten. Doordat wij een professionele machine gebruiken met een grote trommel worden gordijnen beter gereinigd en ontstaat zo weinig mogelijk kreuk. Voor een stralend resultaat wordt optisch wit aan het waswater toegevoegd. Het overnemen van de zorg voor uw gordijnen en vitrages is niet alleen erg gemakkelijk; het is ook een garantie voor veilige, probleemloze reiniging met het best haalbare resultaat.

Eventueel is het mogelijk dat wij het regelmatige onderhoud voor bedrijven te agenderen. Wij nemen periodiek contact met u op om een afspraak te maken voor het onderhoud. Daardoor bent u altijd verzekerd van schone, goed verzorgde gordijnen en / of vitrages.

Gordijnen

Het reinigen van overgordijnen is specialistenwerk, vanwege het risico van krimp en vervorming, zelfs bij de duurste materialen. Als specialist in het reinigen en verzorgen van kwetsbare textielmaterialen is onze stomerij bij uitstek de partij om deze activiteit aan uit te besteden. U kunt er dan van verzekerd zijn dat u ze weer als nieuw terugontvangt.

Gordijnen en vitrage worden altijd vakkunig uitgeperst/gestreken voor het beste resultaat

Oudere Gordijnen

Vooral door de inwerking van vele jaren zonlicht kunnen oudere gordijnen schade oplopen, die meestal bij de reiniging pas goed aan het licht komt. Uiteraard doen wij ons uiterste best om het risico van schade tijdig te onderkennen, maar kunnen daarvoor helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Tip: Slijtageplekken worden vaak vooral na reiniging zichtbaar, omdat dan los vezelmateriaal uitgespoeld wordt.

Nieuw Gordijnen En Vitrage Service:

  • Afhalen, wassen en weer op hangen indien mogelijk dezelfde dag

Neem contact op met Stomerij City Cleaning en vraag naar Johan Waldhober

Leave a comment